Μάρκος ο Γάτος

Ο Μάρκος o ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος που ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα θα είναι για 5η χρονιά στο Φούρνο. Από 20 Σεπτεμβρίου έως 26 Απριλίου 2015.
Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση και στην εξέλιξη του μύθου.

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της και αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος νιώθει ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία δίνει σημασία μόνο στο σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Πρόκειται για ένα έργο ειδικά γραμμένο για τον Φούρνο.

Με μηνύματα για την ευαίσθητη σχέση γονιού με παιδί ειδικά μετά τον ερχομό ενός μικρού αδελφού, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση, με πολύ χιούμορ, μουσική, κούκλες και 2 ηθοποιούς, το έργο προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Κείμενο-σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου
Σκηνογραφία: Αντώνης Νομικός
Κούκλες-Επιμέλεια Κοστουμιών: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική πρωτότυπη: ABC (Alternative Blues Company)
Φωτιστική επιμέλεια: Πολυδεύκης Κιρλίδης
Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου
Παραγωγή: Θέατρο Φούρνος

Που παίζεται:

1) Θέατρο Φούρνος
Κάθε Σάββατο στις 17:15. Διάρκεια παράστασης: 55’, Μαυρομιχάλη 168 Αθήνα 11472 Τηλ. 210.6460748 info@fournos-culture.gr www.fournos-culture.gr

Μαυρομιχάλη 168 Αθήνα 11472 Τηλ. 210.6460748 info@fournos-culture.gr www.fournos-culture.gr