Χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών του παιδιού

Ακόμη παλεύετε να χτενίσετε τα κορίτσια σας; Κάθε φορά το λούσιμο μοιάζει τρομακτική διαδικασία; Όχι πια… Τώρα η περιποίηση των μαλλιών γίνεται μια διασκεδαστική διαδικασία. Ακολουθήστε απλά βήματα και δώστε στα παιδιά σας απαλά, ευκολοχτένιστα και χωρίς κόμπους μαλλιά.

Ο καθημερινός σας σύμμαχος είναι η παιδική σειρά περιποίησης Adelco Kids της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Adelco που έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά και το σώμα. Τα παιδιά έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με υπέροχα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους. Τώρα τα κορίτσια έχουν την δική τους σειρά περιποίησης σαν της μαμάς.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για σίγουρη επιτυχία κάθε φορά:

1. Ξεκινάμε με το λούσιμο
Πριν αρχίσετε το λούσιμο χτενίστε τα μαλλιά του παιδιού. Με αυτόν τον τρόπο ξεμπερδεύονται οι κόμποι και μετά στο λούσιμο δεν γίνονται πιο έντονοι. Χρησιμοποιήστε Σαμπουάν που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά με ήπια συστατικά που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα και τα μάτια τους. Κάντε την περιποίηση των μαλλιών μια ευχάριστη εμπειρία και παιχνίδι! Καθώς απλώνετε το σαμπουάν κάντε απαλό μασάζ στο κεφαλάκι του παιδιού και αφήστε το να παίξει με τον αφρό και να κάνει φυσαλίδες. Μπορείτε να έχετε μαζί και παιχνίδια ώστε το παιδί να ασχολιέται με αυτά. Ξεπλένετε καλά τα μαλλιά και το κεφαλάκι του παιδιού.

2. Συνεχίζουμε με Κρέμα Μαλλιών
Μετά το λούσιμο, απλώστε την Κρέμα Μαλλιών Adelco Kids στις άκρες, ξεβγάλτε καλά και σκουπίστε τα με πετσέτα. Χτενίστε τα νωπά μαλλιά χρησιμοποιώντας χτένα με αραιά δόντια. Για να μην τραυματίζετε το κεφαλάκι του παιδιού, προτιμήστε να χτενίζετε τα μαλλιά του, από τη μέση του τριχωτού και όχι από την κορυφή. Αφού ξεμπερδέψετε τις άκρες μπορείτε στο επόμενο βούρτσισμα, να ξεκινήσετε από τη κορυφή. Για ακόμη πιο εύκολο χτένισμα ψεκάστε στα νωπά μαλλιά Σπρέι για εύκολο χτένισμα από την Adelco Kids χωρίς να το ξεβγάλετε, βουρτσίστε και θα δείτε! Τα μαλλιά θα είναι απαλά, λεία, ευκολοχτένιστα και λαμπερά με υπέροχο άρωμα! Για σγουρά, πυκνά ή μακριά μαλλιά χρησιμοποιήστε το Adelco Kids Σαμπουαν-Conditioner για μαλλιά και σώμα, ιδανικό για δύσκολα μαλλιά που μπερδεύονται. Ξεπλένετε καλά τα μαλλιά και το κεφαλάκι του παιδιού και στην συνέχεια ψεκάστε τα μαλλιά του παιδιού με Adelco kids Conditioner-Σπρέι για εύκολο χτένισμα χωρίς να το ξεβγάλετε. Χτενίστε και απολαύστε το πιο εύκολο χτένισμα που κάνατε ποτέ!

3. Ψεκάστε καθημερινά με το Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα ή το Conditioner-Σπρέι για εύκολο χτένισμα για σγουρά, πυκνά ή μακριά μαλλιά Ψεκάστε καθημερινά με το Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα ή το Conditioner-Σπρέι για εύκολο χτένισμα για σγουρά, πυκνά ή μακριά μαλλιά – πρωί -βράδυ, σε νωπά η σε στεγνά μαλλιά του παιδιού πριν από κάθε χτένισμα – για ένα ακόμα πιο εύκολο χτένισμα. Δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλετε! Οι απαλές συνθέσεις με Πανθενόλη, Αλόη και υπέροχα αρώματα φρούτων προστατεύουν τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λεία και λαμπερά. Τα κοριτσάκια σας θα τα αγαπήσουν γιατί ξεμπερδεύουν τα μαλλιά ανώδυνα στη στιγμή και το ευχάριστο άρωμα και υπέροχη αίσθηση στα μαλλιά τους θα βελτιώσει την διάθεση τους.

Διασκεδάστε με το ευκολότερο χτένισμα που κάνατε ποτέ!
Διατηρήστε τις άκρες των μαλλιών υγείες κουρεύοντας τις ξηρές άκρες.

Η παιδική σειρά Adelco Kids αποτελείται από:

adelcopost25.4

Adelco Kids Σαμπουάν-Ντους για μαλλιά και σώμα
Adelco Kids Σαμπουάν-Conditioner για μαλλιά και σώμα
Adelco Kids Σαμπουάν-Ντους με άρωμα σοκολάτας
Adelco Kids Κρεμοσάπουνο με άρωμα σοκολάτας
Adelco Kids Gel Χτενίσματος
Παιδικές Κολόνιες
Αdelco Kids Eau de toilette for boys 100 ml
Adelco Kids Eau de toilette for girls 100 ml

Μπερδεμένα μαλλιά, κόμποι, γκρίνια, δάκρυα ΤΕΛΟΣ
Με τα ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ … Adelco Kids!

2

Adelco Kids Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα
Adelco Kids Κρέμα μαλλιών
Adelco Kids Conditioner-Spray για εύκολο χτένισμα
Adelco Kids Sun-Spray για εύκολο χτένισμα
Γνωρίστε τα προϊόντα Adelco Kids εδώ