Τί χρώμα να βάψω το παιδικό δωμάτιο;

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να καταλήξετε. Θέλετε το ομορφότερο, φωτεινότερο και πιο χαρούμενο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά οι επιλογές είναι άπειρες. Οι παρακάτω προτάσεις των διακοσμητών δεν είναι μόνο μοδάτες, αλλά και πρακτικές, έξυπνες και καλαίσθητες. Εσείς απλά επιλέξτε εκείνη που είναι πιο κοντά στα δικά σας γούστα και στο φύλο του παιδιού σας.

• Φιστικί. Ξεχάστε τους κλασικούς ροζ και γαλάζιους τοίχους. Το φιστικί είναι πρωτότυπο, χαρούμενο και ανοιξιάτικο. Φέρτε τη φύση στο δωμάτιό του, όποιο και αν είναι το φύλο του.

• Απαλό ροζ. Αν το δωμάτιο της κορούλας σας το έχετε ονειρευτεί σε ροζ τόνους, επιλέξτε την πολύ ανοιχτή εκδοχή του. Αποπνέει ηρεμία, ενώ είναι κοριτσίστικο και κομψό.

• Ανοιχτό βιολετί. Επιλέξτε την ανοιχτότερη απόχρωση του όμορφου αυτού χρώματος, η οποία περιέχει και λίγο γκρι, για να μπορεί να συνδυαστεί εύκολα. Στα συν του ότι δε θα χρειαστεί να το αλλάξετε όταν το κοριτσάκι σας μεγαλώσει.

• Απαλό λεμονί. Αποτελεί ιδανική και ουδέτερη επιλογή που θα κάνει ακόμα πιο φωτεινό το δωμάτιό του/της.

• Βερικοκί. Θα χαρίσει ζεστασιά στο χώρο, ενώ ανάλογα με το φύλο του μπορείτε να προσθέσετε λίγο φούξια για τα κοριτσάκια και λίγο τουρκουάζ ή γαλάζιο για τα αγοράκια.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia