5 τρόποι να εμπιστευτείτε την νταντά των παιδιών σας

 

Η επιλογή της σωστής γυναίκας που θα προσέχει τα παιδάκια σας, όσο εσείς λείπετε από το σπίτι, είναι το πρώτο βήμα. Η σωστή καθοδήγησή της, ωστόσο, είναι εξίσου σημαντική και μπορεί να σας γλιτώσει από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από εσάς, γι’ αυτό πριν ανοίξετε την πόρτα για να φύγετε, βεβαιωθείτε ότι την έχετε ενημερώσει για τα παρακάτω:

1. Την καθημερινότητα του σπιτιού σας, όπως την ώρα του διαβάσματος, του ύπνου και των γευμάτων, καθώς και τους γενικούς κανόνες που θέλετε να ακολουθούν τα παιδιά σας σχετικά με την τηλεόραση, τον υπολογιστή και το παιχνίδι έξω.

2. Τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις που θα μπορούσε να σας βρει σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και τα στοιχεία των ατόμων με τα οποία θα μπορούσε να επικοινωνήσει αν δε σας βρίσκει.

3. Το τηλέφωνο του Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777. Καλό θα ήταν να το έχετε γραμμένο σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι.

4. Τα προβλήματα υγείας, τις αλλεργίες και γενικά τις ευαισθησίες του παιδιού σας. Σε περίπτωση που παίρνει κάποιο φάρμακο, γράψτε πάνω στο κουτί τις ώρες που πρέπει να του το δίνει, καθώς και τις οδηγίες για να το κάνει.

5. Την ακριβή θέση του κουτιού πρώτων βοηθειών στο σπίτι, αφού πρώτα ελέγξετε αν είναι πλήρες. Από τη στιγμή που θα έχετε φροντίσει να την πληροφορήσετε για όλα τα παραπάνω, θα μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τεστάρετε, ωστόσο, ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και ότι τα έχει καταλάβει όλα, μένοντας μαζί της τις πρώτες φορές που θα επισκεφτεί το σπίτι σας.

 

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia