Πώς να δείχνετε νεότερες… απλά & οικονομικά

Τα περιορισμένα οικονομικά δεν αποτελούν δικαιολογία για να παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Εφαρμόστε έξυπνες τακτικές για να δείχνετε ωραιότερες από ποτέ χωρίς να ξοδεύεστε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

1. Για… λαμπερή επιδερμίδα. Βουτήξτε μια πετσέτα σε κρύο γάλα και καλύψτε με αυτήν το πρόσωπό σας για 10 λεπτά. Καθώς το γάλα περιέχει πρωτεΐνες, λιπαρά, αμινοξέα και βιταμίνη Α, οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί θα μειωθούν αισθητά. Επίσης, το γαλακτικό του οξύ θα σας κάνει απολέπιση.

2. Για… ωραιότερα χείλη. Τα πολύ σκούρα ή πολύ ανοιχτά χρώματα δίνουν έμφαση στα λεπτά χείλη και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Στη θέση τους επιλέξτε πιο παλ αποχρώσεις.

3. Για… εντυπωσιακό χαμόγελο. Διώξτε τους λεκέδες που δημιουργεί το κόκκινο κρασί στα δόντια σας τρώγοντας μερικά ωμά λαχανικά. Επιπλέον, προτιμήστε τα κραγιόν των οποίων το χρώμα έχει σα βάση το μπλε, καθώς κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο λαμπερά. Αποφύγετε εκείνα σε κίτρινες ή χρυσές αποχρώσεις που θα δείχνουν τα δόντια σας πιο κίτρινα.

4. Για… ξεκούραστα μάτια. Τα φακελάκια του τσαγιού μπορούν να ζωηρέψουν το κουρασμένο σας βλέμμα. Η καφεΐνη που περιέχει το τσάι έχει την ιδιότητα να συρρικνώνει τα σκουρόχρωμα αιμοφόρα αγγεία που περνούν κάτω από τα μάτια. Απλά βάλτε τα σε ζεστό νερό για ένα λεπτό πριν τα βουτήξετε σε παγωμένο για μερικά δευτερόλεπτα. Ξαπλώστε και αφήστε τα στα μάτια σας για ένα τέταρτο.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia