Πώς θα ξυπνήσετε ομορφότερη απ’ ότι κοιμηθήκατε

Δεν πρόκειται για μύθο. Ο ύπνος αποτελεί ισχυρότατο σύμμαχο της ομορφιάς. Όμως, είναι κυρίως η ποιότητα που κρίνει το αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, όλες εκείνες οι γυναίκες που φαίνονται φρέσκιες και ξεκούραστες δεν κοιμούνται απλά αρκετά, αλλά χρησιμοποιούν συγκεκριμένα τρικ για να τα καταφέρουν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους!

1. Καλός καθαρισμός. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο οργανισμός προσπαθεί να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας. Διευκολύνετέ τον, καθαρίζοντας καλά το πρόσωπό σας από τη λιπαρότητα, τα βακτήρια και το μακιγιάζ της ημέρας πριν κοιμηθείτε.

2. Προσοχή στην εποχή. Κατά τους ζεστούς μήνες, προτιμήστε πιο ελαφριές ενυδατικές κρέμες που θα ανοίξουν τους πόρους, ενώ το χειμώνα ενισχύστε την ενυδάτωση του δέρματός σας προσθέτοντας λίγες σταγόνες λαδιού για το πρόσωπο πάνω από την ενυδατική σας κρέμα πριν πέσετε για ύπνο.

3. Σωστή στάση. Ο καλύτερος τρόπος να κοιμάστε είναι ανάσκελα, με το πρόσωπο να μην ακουμπάει το μαξιλάρι, το οποίο καλό θα ήταν να το σπρώχνετε προς το κεφαλάρι του κρεβατιού και να το ανασηκώνετε λίγο. Αν κοιμάστε στο πλάι, φροντίστε ώστε το μαξιλάρι σας να είναι σχετικά σκληρό και το κάτω μέρος του προσώπου σας να εξέχει από αυτό. Έτσι, θα μειωθεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και θα αποτραπεί η δημιουργία ρυτίδων γύρω από το στόμα.

4. Μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Ακριβώς επειδή γλιστράει, αποτρέπει τόσο την εμφάνιση ρυτίδων, όσο και το σπάσιμο των μαλλιών. Παράλληλα, λόγω της έλλειψης της τριβής δεν μεταφέρει μικρόβια στην επιδερμίδα, βοηθώντας έτσι και στην μείωση της ακμής.

5. Γαλήνιο περιβάλλον. Κάντε το υπνοδωμάτιό σας μια όαση χαλάρωσης, μακριά από το στρες της ημέρας. Το τηλέφωνο, ο υπολογιστής και η τηλεόραση δεν έχουν καμία θέση εκεί.

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia