Πώς η μισή σας ντουλάπα μπορεί... να αλλάξει τη ζωή σας

Πόσες φορές σας έχει συμβεί να μη βρίσκετε τί να φορέσετε ακριβώς επειδή έχετε πολλές επιλογές, αλλά ελάχιστο χρόνο; Aν η απάντηση είναι «πολλές», τότε είναι φανερό πως η αδυναμία σας για τη μόδα δε ζημιώνει μόνο την τσέπη σας, αλλά δυσκολεύει και την καθημερινότητά σας, καθώς το μόνο που κάνει είναι να σας αγχώνει. Γι’ αυτό πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος, για να κάνετε αυτό το ξεσκαρτάρισμα, καθώς κατεβαίνουν από το πατάρι τα πιο χοντρά ρούχα που απαιτούν χώρο, ενώ παράλληλα όλους μας πιάνει μια κρίση αναδιοργάνωσης με το νέο έτος! Ορίστε πως:

1. Διαχωρίστε. Σκεφτείτε απλά τί επιλέγετε να φοράτε σε κάθε περίσταση και χωρίστε τα ρούχα σας σε κατηγορίες, όπως ρούχα για τη δουλειά, το Σαββατοκύριακο και τις επίσημες εκδηλώσεις, ανάλογα με την εποχή.

2. Αποχωριστείτε. Αδειάστε την ντουλάπα σας και, αφού κάνετε την παραπάνω κατηγοριοποίηση, εντοπίστε ποιά από τα ρούχα αυτά δεν πηγαίνουν με κανένα άλλο και δεν μπορείτε εύκολα να σκεφτείτε πώς θα τα συνδυάζατε, ποιά δε φοράτε και ποιά δε σας κάνουν πια και χαρίστε τα. Κρατήστε μόνο εκείνα που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και αναδεικνύουν το σώμα σας.

3. Περιοριστείτε σε συγκεκριμένα χρώματα. Συνήθως τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι, το μπεζ και το μπλε, συνδυάζονται εύκολα και γι’ αυτό αποτελούν πάντα ασφαλείς επιλογές. Δώστε, ωστόσο, προτεραιότητα στα χρώματα που αγαπάτε και σας πάνε.

4. Επενδύστε στα αξεσουάρ. Μπορούν να «αναβαθμίσουν» το πρωινό σας σύνολο για μια βραδινή έξοδο, αλλά και να κάνουν τα χτεσινά σας ρούχα να φαίνονται διαφορετικά σήμερα. Λέγεται πως ο Μπάρακ Ομπάμα εναλλάσσει δυο μόλις κοστούμια. Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, είναι μια πολύ πρακτική ιδέα που θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα από το ποιό πουκάμισο θα φορέσετε σήμερα στο γραφείο...

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia