Νιώστε… την καθαριότητα!

Η καθαριότητα είναι από αυτές τις συνεχόμενες δουλειές που νιώθουμε ότι δεν ολοκληρώνονται ποτέ. Από το καθάρισμα της κουζίνας, μέχρι του συρταριού με τα καλλιντικά, πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμη να καθαριστεί ακόμη και μετά από «γενική»! Παρακάτω θα δούμε 6 «καθαριστικές» λεπτομέρειες που σίγουρα θα κάνουν κι εσάς να νιώσετε την καθαριότητα γύρω σας!

1. Καθαρίστε τις τρίχες από τις βούρτσες σας και βάλτε τες σε ένα μπολ με ζεστό νερό και μαγειρική σόδα.

2. Ζεμίστε ένα μπολ με ζεστό νερό και ένα ήπιο υγρό σαπούνι, μουλιάστε τα πινέλα του μακιγιάζ σας και καθαρίστε τα μέχρι να βγάλουν όλα τα υπολείμματα προϊόντων.

3. Καθαρίστε το φούρνο μικροκυμμάτων σας με ατμό, ζεσταίνοντας ένα μπολ με ένα ολόκληρο κομμένο λεμόνι και το χυμό του σε νερό για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια περάστε όλες του τις επιφάνειες με ένα σφουγγαράκι.

4. Ρήξτε λίγη μαγειρική σόδα στο στρώμα, τους καναπέδες και τις υφασμάτινες καρέκλες. Αφήστε τη για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια περάστε τα με την ηλεκτρική σκούπα.

5. Αλλάξτε το σφουγγαράκι για τα πιάτα με ένα καινούριο και αγοράστε μια βάση (με σχάρα) που το αφήνει να στεγνώνει όσο το δυνατόν, πλήρως.

6. Κάντε ένα πέρασμα με νερό και λευκό ξύδι από την καφετιέρα σας και στη συνέχεια κάνσε τουλάχιστον δύο περάσματα μόνο με νερό (να μην μυρίζει το ξύδι!). Ο καφές σας θα είναι ακόμη πιο ωραίος το πρωί!

 

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia