Ποιότητα και Ασφάλεια

Τα εργαστήρια της Adelco συνδυάζοντας τη σύγχρονη επιστήμη με την φροντίδα της φύσης δημιούργησαν τη νέα σειρά βρεφικής περιποίησης Adelco Baby με μοναδικό συνδυασμό φυσικών δραστικών συστατικών για αποτελεσματική φροντίδα της ευάλωτης και ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας.
Οι έλεγχοι των προϊόντων έχουν πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένα, πιστοποιημένα εργαστήρια ενώ η παραγωγή υπόκειται στις αυστηρές προδιάγραφες ελέγχων της φαρμακευτικής βιομηχανίας Adelco A.E.
Όλα τα προϊόντα είναι Δερματολογικά Ελεγμένα και ασφαλή.


Τμήμα Ποιοτικού ελέγχου


Αυστηρή συμμόρφωση προς την Ορθή Εργαστηριακή Πρακτική


Αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της ποιότητας στα φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα, η ADELCO διαθέτει σήμερα ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου (αναλυτικό και μικροβιολογικό) που πληροί τις απαιτήσεις της σύγχρονης Ορθής Εργαστηριακής Πρακτικής (cGLPs), στο οποίο διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι που καλύπτουν όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από τις πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας, μέχρι το τελικό προϊόν, καθώς και ελέγχους σταθερότητας των προϊόντων καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους.

 

ADELCO_corporate_00423.jpg


Τα τμήματα Παραγωγής και Συσκευασίας


είναι εξοπλισμένα με τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται αυτοματοποιημένη παραγωγή σε κατάλληλους χώρους υψηλής καθαρότητας. Η αποστειρωμένη περιοχή για την παραγωγή ενέσεων θεωρείται ότι είναι η πιο πρωτοποριακή στη χώρα.
Κάθε στάδιο παραγωγής παρακολουθείται αδιάκοπα, από την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι την διάθεση του τελικού προϊόντος. Ταυτόχρονα ακολουθείται μία αυστηρή πολιτική συμμόρφωσης ως προς τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (cGMP) που διέπουν τη σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία.

 ADELCO_corporate_07185.jpg

Το Τμήμα Κανονιστικών/Ρυθμιστικών Υποθέσεων (Regulatory Affairs) της ADELCO-


διασφαλίζει τη συμμόρφωση των φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων και των λειτουργιών της εταιρείας με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και οδηγίες του ρυθμιστικού πλαισίου και την στενή συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας για την τήρηση των ρυθμιστικών πτυχών που επηρεάζουν τις δραστηριότητες τους, προκειμένου να μετατρέψει τις κανονιστικές απαιτήσεις σε εφαρμόσιμα και λειτουργικά σχέδια, υποστηρίζοντας το όραμα της εταιρείας.
Μέσω της συνεργασίας με τους διεθνείς συνεργάτες και τα γραφεία αντιπροσώπευσης της εταιρείας, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της εταιρείας και των Εγκριτικών Αρχών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.
προς τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (cGMP) που διέπουν τη σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία.

DSC_9799ret.jpg

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia