Τι πρέπει κάθε μαμά και μπαμπάς να έχει στο αυτοκίνητο

Πηγαινοφέρνουμε τα παιδιά στο σχολείο, στις δραστηριότητές τους, στους φίλους τους. Φεύγουμε για εκδρομούλες τα σαββατοκύριακα και όχι μόνο! Αντί να πρέπει κάθε μέρα να τα θυμόμαστε όλα, γιατί να μην οργανώσουμε το αυτοκίνητό μας για να ναι έτοιμο για κάθε ανάγκη που προκύπτει αναπάντεχα “on the road”;

1. Αρχικά θα χρειαστούμε ένα κουτί ή τσάντα οργάνωσης: προτιμήστε κάποιο ανθεκτικό υλικό, με αρκετές θήκες ώστε να είναι όλα τα περιεχόμενα διαχωρισμένα αναλόγως αλλά και ταυτόχρονα προστατευμένα από το περιβάλλον του αυτοκινήτου.

2. Κουτί πρώτων βοηθειών: Φυσικά το πρώτο που πρέπει να βάλουμε στη λίστα μας, είναι ένα κουτί πρώτων βοηθειών! Ένας γονιός ξέρει καλά πως μικροατυχηματάκια συμβαίνουν παντού και πάντα. Δε χρειάζεται να κουβαλάτε ολόκληρο φαρμακείο, αλλά κάποιες γάζες, επιδέσμους, κάποιο αντιβακτηριαδιακό για κοψίματα και πληγές, αλοιφές για ερεθισμούς, βασικά παυσίπονα για ενήλικες και παιδιά και όποιες φαρμακευτικές αγωγές τυγχάνει να χρειάζεστε στην οικογένεια.

3. Πλαστικές σακούλες: Για πρωφανείς λόγους, όπως χρησιμοποιημένες πάνες, λερωμένα ρούχα, σκουπίδια ή για την περίπτωση που τα παιδιά μας τείνουν να ζαλίζονται στο αυτοκίνητο εύκολα.

4. Χαρτοπετσέτες, υγρά μαντηλάκια, αντιβακτηριαδιακό υγρό: Επίσης για πρωφανείς λόγους! Έχουν πολλές χρήσεις και πάντα πρέπει να έχουμε μαζί μας!

5. Προϊόντα περιποίησης: Βασικά προϊόντα περιποίησης όπως αντηλιακό και μια ενυδατική κρέμα είναι πάντα χρήσιμα, ειδικά όταν κάνουμε μικρές εκδρομές με τα παιδιά μας και βρισκόμαστε όλη την ημέρα έξω.

6. Νερό & σνακ: Όλοι ξέρουμε την γκρίνια ενός παιδιού που πεινάει! Καλό θα ήταν λοιπόν, να έχουμε πάντα μαζί μας κάποια υγιεινά σνακ που δεν χαλάνε εύκολα, όπως μπάρες δημητριακών, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, κράκερς, ρυζογκοφρέτες κλπ.

Copyright 2024 © ADELCO. All rights reserved.
Created by: ClickMedia